Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: september 2017

HUSK: du er like viktig uansett

14.09.2017 @ 15:08 i Blogg 0 kommentarer

Vi kan ikke alltid få det som vi vil, men det vi gjør har mye å si for hvordan dagen , uka eller måneden blir. Vi må ikke dra oss selv ned men heller dra oss selv og andre opp og dette har jo veldig mye med kropp og pykisk helse og gjøre

I dag så er det mer enn 50% av unge som slitter med og ha både dårlig selvbilde i tillegg til at de ikke er fornøyd med kroppen sin. Mye av grunnen til dette er sosiale medier, og selv om det er aldersgrenser så blir ikke de overholdt unger som er 8 år har blandt annet instagram og snapchat. Når de blir påvirket allerde fra denne unge alderen så er det større sannsynlighet at dette vil få pykisk virkning senere i livet å kansje alleredde fra denne alderen. 

Jeg vet selv hvor vanskerlig det er å prøve å ikke bli påvirket av det vi ser i sosiale medier. Flate mager stramme romper og langt hår dette er jo noe alle har lyst på og enkelte gjør alt for og oppnå akkuratt dette å det er litt skummelt å se. Det er ikke rart at flere og flere unge får ulike typer spiseforsyrelser da de sulter seg selv og begynner å ha utrolig mye kontroll på hva de spiser. 

Når man selv har vært der med null selvtilit litt ekstra på magen så er det ikke bare enkelt å være positiv og fornøyd med seg selv. da er det veldig enkelt å bli dratt med i dragsuget. Jeg skal værre erlig med dere å si at jeg selv har hadd perioder der jeg nesten ikke har spist, stengt meg selv helt inne og ikke har ønsket kontakt med andre mennesker. Når dette tilslutt begynner å gå utover det sosiale i skole sammenheng, jeg har bare mer og mer ønket og jobbe alene på oppgaver for da blir det letter for meg for da kan jeg  kontrollere når ting skal gjøres selv og men slipper da å være avhengig av andre. og om du da har en dårlig dag så blir det enklere å jobbe med den senere.

Og husk det de små stegene er de viktigste stegene.

-Kristine

på mandag var det store valget

14.09.2017 @ 08:21 i Blogg 0 kommentarer

Vi alle venter vel i spenning på hvem som kommer til å værre med å styre Norge de neste 4 årene. 

Vi hadde vell alle våre egne håp om hvem som skulle styre landet. Men ting blir ikke alltid som vi forventer og denne gangen var det de blåblå som igjen skal styre landet i 4år.

 

har egentig ikke så veldig mye mer å si

-Kristine 

Ny uke nye muligheter

11.09.2017 @ 15:33 i Blogg 0 kommentarer

Hei 

Nå har nettopp den nye uken startet. denne uken er det ikke spesielt mye som skjer uten om i helgen da jeg skal på et korpsseminar i Trondheim. Sorry for at det ikke kom et nytt innlegg i går da dagen ble brukt til endel andre ting og tiden ikke alltid strekker til. 

Jeg har fortsatt en plan om å spørsmålsrunde så snart sommulig hadde vart veldig fint om dere hadde sendt inn noen spørsmål 

Her hadde det vert veldig fint å være nå som været her i norge er utrolig dårlig

 

-Kristine

Dagens store begivenhet

09.09.2017 @ 20:15 i Blogg 0 kommentarer

Hei

Dagen i dag startet med en liten konsert i kommunene der jeg bor, vi hadde også litt marsjering oppt til et bygg som endelig har kommet tilbake til kommunen etter nesten 130 år over i statene. Dette bygget ha da stått på en norskamerikanskutstilling i wisconsin med navn little norway, og denne paveliongen/stavkirken har blitt brukt som et symbol på denne parken. Dette bygget blir kalt thams paveliongen etter som det er christian thams som har vært med å tegnet denne for 130 år siden.

Dette har da vært et prosjekt som har foregått over lengre tid og nå har de enderlig kommet i mål med det. Det ble helt fantastisk noe som kommer til og bli et symbol i lokalsamfunnet hær. 

I tilegg så er det også en stor fornøyelse å spille for noe så fantastisk, og det å få positive tilbakemeldinger fra personer som ikke ser korpset ofte. 

 

Her er et bilde av thams paveliongen fra little norway utstillingen

 

-Kristine

Plutselig tilbake

08.09.2017 @ 11:30 i Blogg 0 kommentarer

Hei å hopp og trallala

Nå var jeg plutselig tilbake her igjen etter nesten 3 år. (ops). Men nå tror jeg kansje at jeg skal begynne å blogge igjen for fullt men vi får se. Kan si det sånn at jeg har savnet det da, jeg har det siste fått mer og mer inspiarasjon for og skrive ting så tror dette her blir bra jeg. 

Jeg skal si det at mye har forandret seg siden sist:  Jeg har rukket og begynne på videregående, nå har jeg nettopp begynt vg2 musikk med trormpet som hovedinstrument. Åja jeg har begynnt å spille i korps dette er noe jeg har fått utrolig stor glede av jeg har for engangs skyld funnet en hobby som er helt meg selv i og som gir meg så mange gode minner og opplevelser ikke bare når det gjelder spilling men også når det gjelder det sosialt. Jeg er jo fortsatt med i 4H som nå har blitt mer en stor familie enn en vennegjeng.

Men nok om det nå tenkte jeg å spøre dere om noen spørsmål, for jeg har veldig lyst til  å starte opp igjen men en spørsmålsrunde eller ha ukens spørsmål hver uke. Helt opp til dere hva dere ønsker 

 

Men nå sier jeg takk for meg så snakkes vi om ikke så alt for lenge, jeg lover det ikke blir 3 år til neste  gang 

-Kristine

 

 

 

  • kkno 17, Orkdal
    Livlig og aktiv jente fra Orkdal i sør- trøndelag 4H og korps e det som e tingen
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits